2671093310 6947836293 Λαμπράκη 20 - Ληξούρι valianos81@gmail.com
hero imagebanner image
 
 
 
 
 
Βαλλιάνος Βαγγέλης
Πολιτικός Μηχανικός | Ληξούρι Κεφαλονιάς
 
 

Ο Βαγγέλης Βαλλιάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, είναι διπλωματούχος πολιτικός Μηχανικός (Μέλος ΤΕΕ από το 2007) με κύριο αντικείμενο εργασίας τις αρχιτεκτονικές μελέτες ιδιωτικών κτιρίων και κατασκευών αλλά και τις αναπλάσεις και κατασκευές σε δημόσιους χώρους. Επίσης, είναι ενεργειακός επιθεωρητής Α' Τάξης, ελεγκτής δόμησης, πιστοποιημένος εκτιμητής και ελεγκτής προσβασιμότητας σε δημόσια κτίρια.

 

Το τεχνικό Γραφείο Βαγγέλης Βαλλιάνος ιδρύθηκε το 2008 από τον Βαγγέλη Β. Βαλλιάνο, διπλ. Πολιτικό Μηχανικό της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το γραφείο πλαισιώνεται από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς και  σχεδιαστές και έχει ως αντικείμενο μελέτες , επιβλέψεις και κατασκευές οικοδομικών έργων. Πάνω από 200 έργα (νέες κατασκευές και επισκευές κτιρίων ) έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από το Γραφείο μας κυρίως στην Κεφαλονιά, αλλά και την Ιθάκη και τη Λευκάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ολοκληρωμένες Λύσεις για Κάθε σας Έργο.
 

Το φιλοσοφικό και επαγγελματικό του πνεύμα εκδηλώνεται μέσα από την προσέγγιση προς κάθε έργο. Με αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία, το γραφείο διασφαλίζει την επιτυχή υλοποίηση κάθε έργου, ενώ παράλληλα προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προκλήσεις κάθε πελάτη.

 

Το γραφείο μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτούνται για να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε έργο, ενώ η επίλυση ακόμη και των πιο περίπλοκων προβλημάτων αποτελεί προτεραιότητά μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Στόχος Μας
 
Στο γραφείο μας, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της πολιτικής μηχανικής, επιδιώκοντας την αρτιότητα και την καινοτομία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Αναζητούμε την εξαιρετική ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την ικανοποίηση των πελατών μας, δίνοντας έμφαση στην αειφορία και την προσαρμογή στις εξελίξεις του κλάδου.
 
 
Η Εξειδικευμένη Ομάδα Μας
 
Η επιτυχία μας οφείλεται στην αφοσίωση και την επαγγελματική δέσμευση της εξειδικευμένης ομάδας μας. Οι επαγγελματίες που απαρτίζουν το γραφείο μας κατέχουν υψηλά προσόντα, έχουν εκτενή εμπειρία στον τομέα, και διαθέτουν βαθιά γνώση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ